Блогови професора

Оливера Аризановић – професор српског језика и књижевности

Економска школа прича  – блог који прати такмичарске и пројектне активности, нуди наставне материјале за српски језик и књижевност, електронску библиотеку и електронске књиге из лектире. Ауторка блога је Оливера Аризановић, наставница српског језика и књижевности.

ЕШН ПРИЧА – сајт који прати такмичарске активности и дешавања у школи, нуди наставне материјале за српски језик икњижевност и банкарство и осигурање. Садржи електронску библиотеку и електронске књиге из лектире. Ауторке блога су Весна Петровић и Оливера Аризановић, наставница српског језика и књижевности.

Стоп насиљу – Економска школа Ниш – блог који је посвећен образовно-васпитном пројекту Економске школе „Стоп насиљу“. Ауторка блога је Оливера Аризановић, наставница српског језика и књижевности.

Економска школа Ниш – фејсбук група која прати актуелна дешавања у школи и доноси  информације од значаја за ученике и наставнике. Ауторка и администраторка групе је Оливера Аризановић, наставница српског језика и књижевности, а модератори су: Милица Стевановић, педагог школе и група ученица.

Стоп насиљу – фејсбук страница посвећена образовно-васпитном пројекту Економске школе „Стоп насиљу“ и промоцији ненасилне комуникације. Ауторка и администраторка странице је Оливера Аризановић, наставница српског језика и књижевности.

Линковање – блог на коме ауторка Оливера Аризановић, наставница српског језика и књижевности, афирмише стваралаштво и креативност својих ученика.

Јутјуб канал на коме ауторка Оливера Аризановић, наставница српског језика и књижевности, афирмише рад Економске школе

Слађана Радојловић – професор економске групе предмета

Лични едукативни сајт који прати награђене пројекте и такмичарске активности, наставне материјале за наставни предмет Основи економије и Банкарска обука, као и напредовања у звању у њеном раду у школи.