БЕСПЛАТНА РАДИОНИЦА СТАРТУП КАРАВАН ЗА #5

Желиш да твоја пословна идеја постане успешан бизнис?
Пријави се и учествуј у бесплатној радионици СтартУп караван #за5 у Нишу

Уколико имаш пословну идеју коју желиш да реализујеш, а не знаш одакле да почнеш, пријави се на бесплатну радионицу СтартУп караван #за5 и сазнај како да уђеш у предузетничке воде.
Учешћем у радионици квалификујеш се да будеш део такмичења.
Можда баш твоја предузетничка идеја понесе титулу СтартУп #за5 идеје за 2019. годину и тако освојиш 1,000 УСД за покретање сопственог бизниса!

Четвртак, 07. новембар 2019. године
14 – 17х
Think Innovative, Булевар Светог Цара Константина 80 – 86, Ниш

Основни циљ радионице је да се млади едукују о основним корацима ка покретању сопственог бизниса и охрабре да преузму иницијативну како би се упустили у предузетничке воде. Искусни тренери ће те спровести кроз једну од тренутно најбољих пословних методологија у СтартУп окружењима и научићете како да провериш да ли је твоја пословна идеја валидна и конкурентна на тржишту. У другом делу радионице, имаћеш прилику да се упознаш са младим предузетником из свог града који ће ти пренети своја СтартУп искуства.
Места на радионици су ограничена, а пријављивање је могуће путем ЛИНК .
Национални пројекат „Будућност #за5 реализује се под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије, Привредне коморе Србије и Цоца-Цола Фондације у циљу оснаживања младих у проналажењу будућег запослења и континуиране едукације.
Више информација о самом пројекту можете пронаћи на сајту www.buducnostza5.rs