Представљање Економске школе на акредитованом стручни скупу под називом: „Решавање проблема – стимулација интелектуалног развоја“

У суботу, 7. новембра, од 10,00 часова, преко ИМО Платформе за учење на даљину, организован је онлајн акредитовани стручни скуп под називом: „Решавање проблема – стимулација интелектуалног развоја (примери добре праксе)” на коме је међу излагачима била и Оливера Аризановић, професорка српског језика и књижевности, која је представила примере добре праксе наше школе којим смо остварили запажене резултате током Међународне акције „Дан интелигенције 2020. и освојили специјалну награду.

Акредитовану трибину су организовали: Институт за модерно образовање, Менса Србије и Удружење „Креативни учитељи” и она се налази у каталогу стручних скупова Завода за унапређење образовања и васпитања под бројем 512.

Излагање којим је Оливера Аризановић представила Економску школу и своје сараднике, ученике и колегинице, у реализацији нашег школског пројекта, чији је аутор, можете погледати на линку.