ПРИЗНАЊЕ ДИРЕКТОРУ ШКОЛЕ

Признање директору школе

 

На завршној свечаности Финала интернационалног дебатног турнира „ПЕП IV 2018“ 25.2.2018. године у Београду, директору Драгану Алексићу, као представнику Економске школе из Ниша, додељено је признање за успешну организацију „Летњег дебатног кампа, Ниш 2017“.

Признање су преузеле Соња Пантовић и Оливера Аризановић, представнице наше школе, које су присуствовале овој свечаности.

На турниру у дебатовању  „ПЕП IV 2018“ учествовао је и тим наших ученика који су чинили: Милица Југовић и Гаврило Мишић. Они су иначе били једини средњошколци на овом интернационалном такмичењу  на коме су учествовали  студенти са преко 20 високообразовних институција из 15 земаља, међу којима су и студенти Универзитета Оксфорд из Енглеске, Универзитета из Москве, Берлина, Беча, Атине, Тел Авива, Минска, Софије, Београда и других.

Дебатовало се на теме из области економије, људских права, међународних односа, образовања и многих других.

Било је ово сјајно искуство за наше ученике, а уједно је и значајно признање за нашу школу и директора и још један знак квалитетне сарадње Високе школе за пословну економију и предузетништво из Београда и Економске школе из Ниша.                     

direktor pehar