Распоред часова, звона и календар

Сатница звоњења:

Пре подневна сменаПоподневна смена
I7:30 → 8:1513:30 → 14:15
II8:20 → 9:0514:20 → 15:05
Одмор20`20`
III9:25 → 10:1015:25 → 16:10
IV10:15 → 11:0016:15 → 17:00
Одмор10`10`
V11:10 → 11:5517:10 → 17:55
VI12:00 → 12:4518:00 → 18:45
VII12:50 → 13:2518:50 → 19:25