Милица Богдановић ученик генерације 2022/2023

Милица Богдановић је ученица IVe4 разреда. Све четири године завршила је са општим успехом одличан (5,00) и примарним владањем. У трећем разреду била је члан ученичке компаније „Адет“ и 2021/2022. учествовала на Регионалном такмичењу ученичких компанија у организацији Достигнућа младих. Више пута наступала на телевизији са свијим професорима и на тај начин промовисала своју школу истичући активности и успехе ученика и наставника. Са маркетинг тимом представљала школу у основним школама у циљу боље репутације школе.

У четвртом разреду школске 2022/2023. освојила је треће место на Регионалном такмичењу средњошколаца у предузетничким вештинама „Пословни изазов“ у Лесковцу 2. новембра 2022. и пласирала се на Национално такмичење, које је одржано у Београду 1. и 2. фебруара где је са својим тимом показала одличне предузетничке вештине у различитим изазовима.

На школском такмичењу из статистике освојила је прво место и пласирала се на Републичко такмичење, где је освојила треће место.

Милица, сем тога што је одличан ученик и такмичар, је изузетна и као особа вредна, радна, предана, одговорна према себи али према другима, добар пријатељ и спремна да помогне свима у одељењу коме год је помоћ из било ког предмета потребна, као и да посаветује и да да моралну подршку. Једном речју изузетна у сваком погледу.