ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРОЈЕКТА ЗА СВЕТСКУ НЕДЕЉУ ОБРАЗОВАЊА У 22. БАЛКАНСКОЈ ЗБОРНИЦИ

22.БАЛКАНСКА ЗБОРНИЦА
Тема: СВЕТСКА НЕДЕЉА ОБРАЗОВАЊА


Светска недеља образовања труд је тридесет организација цивилног друштва које су се окупиле након рекордне конференције Т4 током 30. маја на којој је присуствовало преко 100.000 наставника из целог света.


Међу овим организацијама је ЕдуБалкан заједница, партнер догађаја за а подручје Балкана, а захваљујући чијем се ангажману, у 100 најбољих наставних пракси света, нашле и четири наставне
праксе из четири школе региона.

Ми ћемо у среду представити једну од четири пласиране балканске школе ћија је пракса одабрана у 100 најбољих наставних пракси света.


У 22. Балканској зборници ће своју најбољу светску наставну праксу представити:
Драган Алексић, директор Економске школе, Ниш,
Оливера Аризановић, професорка Економске школе, Ниш, Србија
Братислав Васић, професор Економске школе, Ниш, Србија

На доњем линку можете да се региструјете за догађаје тако што ћете међу 100 догађаја пронаћи четири догађаја из региона и ставити их у корпу. Наравно, можете и свих 100 догађаја да одаберете, број није ограничен. Регистрација је бесплатна. На крају попунајавате образац и добијате улазнице за догађаје. Сва четири наша догађаја су у различито време, тако да можете пратити сваки посебно.


Линк за регистрацију.

WorldEduWeek #T4Ambassador #EduBalkan #BalkanskaZbornica#SDGWomen#TakeActionEduTeachSDGs #EducationForAll #EducationMatters #TeachersRock #SDGs #GlobalGoals