Ученичка компанија „БиОрганик“ заузела друго место на такмичењу ученичких компанија

Ученичка компанија „БиОрганик“ бави се производњом, паковањем и продајом специфичних производа израђених од природних сировина из нашег окружења, чије производња и продаја имају за циљ подстицање здравог начина живота људи, као и омогућавање веће приступачности и распрострањености органских производа.
Биљне сировине од којих су израђени производи поседују код Републике Србије о органском пореклу.  Производи ученичке компаније  „БиОрганик“  ће потрошачима поред лековитих својстава пружити и задовољство при коришћењу услед свог јединственог дизајна и мирисне ноте.
Циљ компаније је да потрошачи потенцијал за побољшање свог здравља виде у производима природног порекла.
На Регионалном такмичењу ученичких компанија, које је одржано 9. марта ове године, ученичка компанија  „БиОрганик“   је заузела 2. место и обезбедила себи пласман на Национално такмичење које ће се одржати средином маја.
Добром припремом и организацијом чланови компаније су  дали квалитетну и потпуну слику о начину пословања нашег предузећа и прецизне одговоре на питања жирија. Што је потврђено на проглашењу пет најбољих компанија у региону.
Чланови компаније су: Анђела Дурмишевић –  топ менаџер и менаџер финансија, Анита Стефанов – менаџер производног сектора, Александра Ранчић – менаџер сектора набавке, Смиља Бојанић – менаџер планско-развојног сектора,  Ања Антовић – маркетинг сектор, а ментор компаније је Кристина Петровић, студент Економског факултета у Нишу.